dimarts, 27 d’octubre del 2015

Projecte amb l'Inkscape

 L'Inkscape es un editor de gràfics vectorials amb el qual hem estat treballant part d'aquest trimestre.

En aquest projecte hem pogut fer uns 22 treballs mes un títol, un logo i un fons per aquest bloc.

Les tres parts son aquestes:






Títol:



El títol d'aquest portafoli l'he fet amb l'eina "Crea i edita objectes de text", editant el tipus i tamany de lletra i per últim amb "Objecte-Emplenat i contorn" posant-li un degradat líneal de dreta a esquerra de color vermell i un contorn negre. Per el degradat d'esquerra-dreta de color negre he duplicat el que ja tenia fet(ctrl. d), he canviat la direcció del degradat, l'hi he canviat el color i per últim l'he posat a sobr del text.



Logotip: 


He volgut fer un graffiti amb l'Inkscape.
He començat amb el barret fet sencer amb l'eina de "corbes de beizer" pintant-lo i per fer la brillantor he fet un cercle i li he posat un degradat radial blanc.
Per fer l'ull he fet fent sis cercles: 1,2 i 3:(pupil·la) he fet un dels cercles mes gran i els altres dos mes petits, el gran pintat en negre, 4 i 5:(iris) he posat un cercle de color verd assote d'un altre de color blau amb degradat radial, 6:(la resta) he fet un cercle de color blanc amb degradat radial i contorn negre.
Les lletres les he fet seguint l'exemple del títol però amb diferents colors i amb un contorn amb mes gruix.







Fons:



El fons l'he fet inspirant-me en un tapís de lletres Àrabs. He fet un rectangle amb un degradat lineal de color verd i he intentat imitar lletres de l'alfabet àrab aleatòries amb l'eina "Dibuixa un traç de cal·ligrafia o de pinzell".












 


I alguns exemples fets a classe són aquests: 

Efecte òptic d'un triangle:

 Aquest treball el vaig fer utilitzant tres cercles pintats amb (objecte-Emplenat i contorn)i posant un triangle amb l'eina "Crea estels i polígons" i baixant les cantonades a 3.














Cercle d'estrelles:

Aquest treball l'he fet fent una estrella amb l'eina "Crea estels i polígons" i modificant-la amb l'eina "Edita camins per nodes". Després he duplicat l'estrella (ctrl d), a continuació he col·locat unes puntes amb altres fins que m'ha sortit un cercle.













Figura amb rectangles:



Aquesta figura l'hem fet col·locant rectangles un a sobre de l'altre fins aconseguir la figura desitjada, depres lhi he posat color amb (objecte-Emplenat i contorn) posant de abaix cap amunt un color mes clar.














 Gerro:



 El gerro l'he fet per complet amb l'eina "corbes de beizer"i editant-lo amb l'eina "Edita camins per nodes" i després posant-li un degradat lineal de color vermell.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada