dimarts, 31 de maig del 2016





Audacity



Audacity és programa amb molta popularitat que serveix per a la gravació i edició d'àudio multiplataforma que res troba en diversos idiomes.

Aquest programa va ser creat per Dominic Mazzoni mentres estudiava a
la Carnegie Mellon University pero ara treballa per google sent el principal desenvolupador del programa



En aquest tema hem fet tres projectes:

1. Hem creat tres pistes en les quals hi hem posat un soroll diferent a cada una(blanc,Rosat i Marró) durant un temps determinat.

2. Hem crea tse  pistes d'àudio per a les set notes musicals, hem generat un tó d'un segon per al do posant-li els Hz adequats i així respectivament fins al "si" posant-los un darrere de l'altre.

3.Hem gravat un àudio, ens hem descarregat les 3 pistes d'audio (classica1 , classica2 i Etnica1), les hem posat de certa manera una darrere de l'altre amb uns efectes (cross fade in i cross fade out) per superposar la música.


dimarts, 17 de maig del 2016

Podcast i Codi QR





 

Podcast i codi QR

Podcast:

El terme podcasting ve de les expressions "Play-On-Demand" i  "broadcasting" que signifiquen "reprodueix en demanda" i "radiodifusió i webcasting" respectivament.

 El podcasting es utilitzat en la seva gran majoria amb arxius d'àudio encara que també es pot utilitzar en altres classes d'arxius com per exemple imatges i vídeos

El podcasting permet descarregar àudios i poder-los escoltar en algun reproductor portàtil com per exemple un iPod o directament des de l'orinador

 

Codi QR:

Un Codi QR és un sistema per emmagatzemar informació en un quadrat mitjançant un codi de barres bidimensional dissenyat per poder ser llegida per telèfons intel·ligents, tauletes tàctils, ...
Al principi es va utilitzar per a la industria de automobilística, però al veure el potencial que tenia es va començar a utilitzar en d'empreses.

També serveix per guardar les dades d'algun contacte per després poder-ho escanejar des de ordinadors dins a tabletes i telèfons intel·ligents.